Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Brothers In Arms with Win 7

  1. #1
    His Royal Fubar Manilianus's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    2,952
    Users Flag!

    Brothers In Arms with Win 7

    Gents, I've got (not so) small problem - the first two BiA games (i.e. Road to Hill 30 and Earned in Blood) do not want to work under Win 7 Home Premium - they are installing without problem, but simply do not want to start. When I try to start the game nothing's going on. Hell, there are even no error messages. Is there any way to make it work under Win 7, or is there any patch to fix it?

  2. #2
    Spec Op Clergy ADMIN Scott Tortorice's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Over the keyboard
    Posts
    8,510
    Blog Entries
    188
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    I'm not familiar with Win 7, but in Vista, there is a setting where you can tell it to emulate Win XP (under 'properties', IIRC). Is there such an emulations setting in Win 7? That might help.
    Burke's Joystick: Because Edmund Burke would have been a gamer!
    Latest Entry: Gamer's Review: Hellsing Ultimate

  3. #3
    His Royal Fubar Manilianus's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    2,952
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    Quote Originally Posted by Scott Tortorice View Post
    I'm not familiar with Win 7, but in Vista, there is a setting where you can tell it to emulate Win XP (under 'properties', IIRC). Is there such an emulations setting in Win 7? That might help.
    Yes, I've tried to run them with compatibility mode, but it doesn't have any effect (don't know why, it should run under compatibility mode without problem, as far as logic goes). It's a shame, so great series and do not stand the test of hardware time . I don't get it, much older games, like Europa Universalis, run on Win 7 without any problem.

  4. #4
    His Royal Fubar Manilianus's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    2,952
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    I've solved the problem, there is a patch that you can download from polish BiA distributor site, when you want to play these on Vista/7:

    for Road to Hill 30: ftp://cok:KaW9k_T@ftp.cenega.pl/BiA_...ista_Patch.rar
    and Earned in Blood: ftp://cok:KaW9k_T@ftp.cenega.pl/BiA_EiB_Vista_Patch.rar

    Enjoy!

  5. #5
    Spec Op Clergy ADMIN Scott Tortorice's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Over the keyboard
    Posts
    8,510
    Blog Entries
    188
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    Glad to hear that. Now it's back to war!!!!
    Burke's Joystick: Because Edmund Burke would have been a gamer!
    Latest Entry: Gamer's Review: Hellsing Ultimate

  6. #6
    Noob Recruit
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    4
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    Do you have a patch for Brothers in Arms Hell's Highway to run on Windows 7? PLEASE !!

  7. #7
    Noob Recruit
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    4
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    Quote Originally Posted by Manilianus View Post
    I've solved the problem, there is a patch that you can download from polish BiA distributor site, when you want to play these on Vista/7:

    for Road to Hill 30: ftp://cok:KaW9k_T@ftp.cenega.pl/BiA_...ista_Patch.rar
    and Earned in Blood: ftp://cok:KaW9k_T@ftp.cenega.pl/BiA_EiB_Vista_Patch.rar

    Enjoy!
    Can you give me a patch for Brothers in Arms Hell's Highway to run on Windows 7 Ultimate 32-bit?

  8. #8
    His Royal Fubar Manilianus's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    2,952
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    Quote Originally Posted by ZzXxCc View Post
    Can you give me a patch for Brothers in Arms Hell's Highway to run on Windows 7 Ultimate 32-bit?
    Hell's Highway should run smoothly without any patch, AFAIK.

  9. #9
    Noob Recruit
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    4
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    Well, for me it doesn't work. What should I do?
    The error when I try lo launch Brothers in Arms: Hell's Highway is: The procedure entry point oggpack_writealign could not be located in the dynamic link library ogg.dll.
    WTF ?!?

  10. #10
    Noob Recruit
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bucharest
    Posts
    4
    Users Flag!

    Re: Brothers In Arms with Win 7

    Quote Originally Posted by Manilianus View Post
    Hell's Highway should run smoothly without any patch, AFAIK.
    Well, for me it doesn't work. What should I do?
    The error when I try lo launch Brothers in Arms: Hell's Highway is: The procedure entry point oggpack_writealign could not be located in the dynamic link library ogg.dll.
    WTF ?!?!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Brothers in Arms DS
    By Bootaaay in forum Mobile Gaming
    Replies: 3
    Last Post: 12 Jun 07, 08:03
  2. Brothers in Arms Now Available D2D
    By Marines in forum PC Gaming Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 27 Mar 05, 20:49
  3. Brothers in Arms
    By doomonyou in forum PC Gaming Open Discussion
    Replies: 41
    Last Post: 15 Mar 05, 23:02
  4. Brothers in Arms
    By viking370 in forum PC Gaming Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09 Feb 05, 15:36

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •